Bij elk type onderzoek staat er een knop dat naar het afsprakensysteem verwijst. Het is van belang om het correcte type onderzoek uit te kiezen zodat de onderzoekstijd voldoende is. Indien u twijfelt, bel dan gerust naar het nummer 0476/934229.

 

Let goed op of uw afspraak in Astene of Gavere doorgaat. Dit wordt ook telkens in uw bevestiginsmail weergegeven.

Indien u op een ander moment wenst een afspraak te maken neemt u best telefonisch of via mail contact op. 

 

Biomechanisch onderzoek (inclusief stapanalyse)

Hierbij wordt het volledige lichaam gescreend en opgemeten. Daarna bekijken we waar mogelijke lichamelijke klachten vandaan komen. Hierbij streven we naar een pijnvrij bewegen in het dagelijkse leven. 

Mee te brengen : short zodat de knieën goed zichtbaar zijn + al uw schoenen die u draagt + eventuele huidige orthopedische of podologische zolen. 

Biomechanisch onderzoek met uitgebreide loopanalyse

Bovenop de volledige screening en opmeting van uw lichaam wordt er ook een loopanalyse uitgevoerd op een loopband met ingebouwde druksensoren. U kan via een scherm meevolgen waar de grootste druk in uw voeten tijdens het lopen is en aan de hand van high speed camera's wordt uw loopstijl geanalyseerd. Dit onderzoek helpt om efficiënter te lopen en blessures te vermijden. 

Mee te brengen : short + al uw schoenen die u draagt + eventuele huidige orthopedische of podologische zolen. 

Biomechanisch onderzoek voor op maat gemaakte zolen in fietsschoenen

 

Door middel van op maat gemaakte zolen in uw fietsschoenen streven we naar een optimale krachtoverbrenging, maximaal comfort en blessurepreventie. 

Mee te brengen : Short + fietsschoenen + eventuele huidige orthopedische of podologische zolen. 

Biomechanisch onderzoek met opmeting slipper/sandaal

Via een op maat gemaakte sandaal kunnen we de podologische zool, zoals die in uw schoenen, ook verwerken in de zool van uw sandaal. Verder worden de riemen opgemeten waardoor de pasvorm voor elk individu mooi rond de voet aansluit. Een goede oplossing om toch een correcte stand van de voet te genereren in een sandaal of slipper. 

Mee te brengen : short + al uw schoenen die u draagt + eventuele huidige orthopedische of podologische zolen. 

Bikefit

Het expertiseteam screent en past uw dynamische optimale efficiëntie op de fiets aan. Dit gebeurt met behulp van de nieuwste soft- en hardware tools. Uw positie wordt naar comfort en prestaties geoptimaliseerd met een accent op blessurepreventie. 

Hiernaast kan u een voor en na foto zien van een vrouwelijke fietser. Op de bovenste foto zie je veel meer piekdrukken en de druk ligt ook meer voorwaarts op het zadel. Op de onderste foto zijn de piekdrukken lager en hebben we de druk meer naar achter verplaatst waardoor de zitbeenknobbels beter ondersteund worden. 

Mee te brengen : fietskledij + fietsschoenen + schoenplaatjes + fiets + eventuele huidige orthopedische of podologische zolen. 

Afhaalafspraak podologische zolen

Breng zeker al uw schoenen mee als u uw zolen komt afhalen. Zo kunnen we de zolen in al uw schoenen passen. 

Controle afspraak podologische zolen

Deze afspraak maakt u enkel indien u wenst te controleren of uw podologische zolen (die al reeds door mij werden vervaardigd) nog in orde zijn of er nog een aanpassing moet gebeuren aan uw huidige podologische zolen. 

Mee te brengen : schoenen + huidige podologische zolen. 

Vernieuwen podologische zolen zonder onderzoek

U bent tevreden van de podologische zolen en u wenst identieke zolen dan kan u best even telefonisch contact opnemen om een afspraak voor afhaling in te plannen. 

Vernieuwen podologische zolen met onderzoek 

Uw podologische zolen zijn aan vervanging toe maar u wenst dat de huidige metingen worden gecontroleerd dan kan u via de link hieronder uw afspraak inplannen. Dit kan enkel als uw huidige podologische zolen door mezelf vervaardigt zijn, indien deze van een andere zorgverlener zijn moet u een afspraak maken bij het onderwerp 'Biomechanisch onderzoek'.  

Mee te brengen : short + schoenen + huidige podologische zolen.